Etusivu  |   Hoidot  |   Liikunta  |   Tuotteet  |   Hinnasto  |   Ajankohtaista  |   Yhteystiedot

 
 
Kuva
 
 
Lisätietoja aiheesta

Lue lisää Kelan sivuilta, miten fysioterapiahoidosta saa KELA-korvausta.

Kelan sairaanhoitokorvaukset

 
 
 
Palveluhinnasto

Löydät hoitojemme sekä kuntosali- ja liikuntapalveluimme voimassa olevat hintatiedot alla olevista linkeistä. Voit maksaa meillä käteisellä tai pankkisiirrolla.

Palveluhinnasto Tiedostomuoto Päivitetty
Fysioterapia ja hierontapalvelut sekä muut hoidot PDF 1.1.2019
Kuntosali ja liikuntapalvelut PDF 1.1.2019

Hinnastot avautuvat uuteen ikkunaan. Hinnastomme ovat PDF-muotoisia dokumentteja, ja tarvitset niiden avaamisen Adobe Reader -ohjelman. Voit ladata sen ilmaiseksi Adoben sivuilta.

Hintaan kuuluvat palvelut ja muut kustannukset

Huomioithan, että vastaanottoaikamme sisältävät hoidon lisäksi myös pukeutumiseen, ajanvaraukseen ja laskutukseen kuluvan ajan.

Peruutathan aikasi edellisenä päivänä mikäli sinulle tulee jokin este. Veloitamme täyden hinnan käyttämättä jätetystä ajanvarauksesta tai viime hetken peruutuksesta.

Alennuksia MLL:n jäsenille ja monille erityisryhmille kuntosalista sekä liikuntaryhmistä

Annamme 10 % alennuksen kuntosalin ja liikuntaryhmien hinnoista Mannerheimin Lastensuojeluliiton jäsenille. Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, äitiyslomalla/hoitovapaalla olevat ja varusmiehet saavat myös meiltä alennusta (alennetut hinnat löytyvät hinnastoista). Kuuluminen edellä mainittuihin ryhmiin on tarvittaessa pystyttävä todistamaan.

Hyväksytyt maksuvälineet sekä liikuntasetelit ja lahjakortit maksuvälineinä

Meillä voit maksaa joko käteisellä tai pankkisiirrolla.

Lahjakortit

Lahjakortin voit tulla hakemaan meiltä paikan päältä tai tilata sen puhelimitse. Lahjakortti on noudettavissa meiltä heti tilauspäivänä. Voit valita lahjakortin arvoksi vapaavalintaisen summan. Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä. Käyttämättä jätettyä summaa emme valitettavasti voi palauttaa.

Liikuntasetelit

Voit maksaa liikuntaan liittyviä palveluita (kuntosali, liikuntaryhmät) liikuntaseteleillä, kulttuuriseteleillä tai kuntoseteleillä (Smartum tai TYKY). Lisäksi meillä toimii SporttiPassi.

Liikuntaseteli   Liikuntaseteli   Liikuntaseteli

Kela-korvaus fysioterapiasta saman tien

Mikäli saamasi fysioterapiahoito on lääkärin määräämää, sinulla on mahdollisuus saada hoidosta Kela-korvausta. Olemme solmineet Kelan kanssa suoraveloitussopimuksen, jolloin vähennämme maksamastasi hinnasta suoraan Kelan osuuden ja hoidamme puolestasi Kela-korvauksen hakemisen suoraan Kelalta.

 

 

Kyrön Fysioterapia Ky  |  Puh. (02) 486 8138  |  info@kyronfysioterapia.fi

Sivukartta | Käyttöehdot