Etusivu  |   Hoidot  |   Liikunta  |   Tuotteet  |   Hinnasto  |   Ajankohtaista  |   Yhteystiedot

 
 
 
Tukea arkeen ja työhyvinvointiin

Hyvä kunto ja mieli tuo jaksamista sekä arkeen että työhön. Tee hyvä päätös ja panosta omaan jaksamiseen ja elämän laatuun.

Motivoidu liikkumaan, jotta jaksat paremmin arjessa ja työssä

Tuntuuko välillä, että arjen ja työn yhteensovittaminen on todella haasteellista? Tiesitkö, että jo ennaltaehkäisevä hoito sekä hyvä kunto voi auttaa sinua tässä jaksamisessa?

Arjessa jaksaminen

Arjen keskellä jo pienet teot ovat ensimmäinen askel kohti hyvää oloa. Yrityksemme tarjoaa sinulle, joka olet sitten työelämässä, kotona lastesi kanssa, opiskelija tai eläkeläinen mieluisia palveluita, kuten esim. kuntosalipalveluita sekä liikuntaryhmäpalveluita. Miten olisi hauska iltapäivä Zumban parissa tai vaikka mieluisa jumppatuokio vauvasi kanssa babyjumpassa?

Voit myös ennaltaehkäisevästi tukea jaksamistasi arjen keskellä. Kireät ja kipeät lihakset on hyvä hoitaa jo ennen kuin ne ovat aivan jumissa ja vaikuttavat arjessa jaksamiseen. Palveluistamme löydät mm. hierontapalveluita. Oletkohan jo kokeillut intialaista päähierontaa?

Tutustu palveluimme ja löydä sinulle mieluinen tapa voida hyvin:

Ikoni  Kuntosali

Ikoni  Liikuntapalvelut

Ikoni  Fysioterapia

Ikoni  Hieronta

Hyvä fyysinen kunto edesauttaa työssä jaksamista

Työhyvinvointi on kokonaisuus, jossa yhdistyvät työ, terveys, turvallisuus ja hyvinvointi. Säännöllinen liikunta parantaa vireystilaa, lievittää väsymystä ja lisää kokonaishyvinvointia edesauttaen näin myös työssä jaksamista ja työtyytyväisyyttä. Henkilökunnan työssä jaksaminen ja hyvä työkyky ovat nykypäivänä merkittäviä kilpailutekijöitä yhä kiireisemmäksi muuttuvassa yhteiskunnassa.

Tänä päivänä huono työergonomia, toistuvat epäedulliset työasennot ja epäsäännölliset työajat ovat esimerkkejä asioista, jotka kuormittavat jaksamista sekä tietenkin myös väsyttävät ja kuormittavat kehon eri lihaksia.

Meiltä löydät eri vaihtoehtoja työssä jaksamiseen.

Kuntosaliltamme löydät monipuolisia ja turvallisia laitteita, joilla pääset harjoittelemaan oman kuntosi ja aikataulusi mukaisesti. Tule yksin tai porukalla liikkumaan.

Ryhmäliikunta lisää motivaatiota liikkumiseen. Lue lisää liikuntaryhmistämme sekä yritysliikuntapalveluistamme.

Muistathan, että meillä käyvät maksuvälineinä myös liikuntasetelit!

 

 

Kyrön Fysioterapia Ky  |  Puh. (02) 486 8138  |  info@kyronfysioterapia.fi

Sivukartta | Käyttöehdot